Weboldal címe
Weboldal alcíme

Emailben is le tudom adni a rendelésem?

-Sajnos nem.  Viszont már a fotózás napján mindenkit értesítünk az időpontokról (az óvónénik osztják ki a megrendelős borítékokat/infó lapokat). Mikor és hol lehet a képeket megtekinteni,  mi a rendelési határidő, mikor küldjük digitálisan a képeket annak, aki kérte, így jó előre fel lehet készülni.

Határidő után tudok rendelni?

-Igen, de a késve beérkezett megrendeléseket csak egy hetekkel/hónapokkal későbbi időpontban teljesítjük! 

Tesók megrendelését leadhatom egyben?

-légyszi ne, csak bonyolítja a feldolgozást. Külön kérjük szépen!

A testvérek közös képeit is elkülditek, ha megvásároljuk a képeket digitálisan, vagy azokért külön kell fizetni?

-Igen, természetesen elküldjük, nem kell külön fizetni

A csoportképeket megkapjuk digitálisan?

-Sajnos nem, csak papíron. (más kérdés, hogy ballagó csoportoknak, óvónéni-búcsúztatásra, stb. ajándékba-ingyen  el szoktuk küldeni)

Hozhatom a kistesót a fotózásra?

- Nagyon örülnénk neki, de sajnos nem, nincs rá idő. Nagyon sok ovist kell nagyon kevés idő alatt lefényképeznünk és teljesen érthető módon egy picinek idő kell, amíg egyáltalán odacsüccsen, ahová kell. Az a tapasztalat, hogy elég sok idő eltelik, amíg a kistesót meg tudják a szülők győzni, hogy maradjon a popsiján és így sajnos borul az egész délelőtt, végül az ovisokra nem marad elég idő.

Iskolás testvér  jöhet?

-Igen, ők már ritkán szaladgálnak/sírnak/cumiznak fotózás helyett, de csak amennyiben az óvónénik beleegyezésüket adták.  Reggel, tanítás előtt belefér 3-4 iskolás nagytesó, csak tudjunk róla, hogy érkeznek.

Nem kaptam meg a képeket digitálisan

-Ha sem a bejövő, sem a spam mappában nincs WeTransfer feladótól levél, akkor sajnos elnyelte a rendszer, néha előfordul. Kérünk szépen egy emailt az intézmény nevével és a gyermek nevével, csoportjával és képszámaival,  és amint gépközelbe kerülünk, küldjük a képeket. 

Nem töltöttem le  a képeket egy hónapon belül, törlődtek. Pótolható?

-Persze, ugyanaz a teendő, mint egy sorral feljebb.

Nem szeretném az összes képet digitálisan, csak 1-2 darabot. Úgy mennyibe kerülnek?

-Csak az összeset egyben lehet megvásárolni, egyesével nem.

Beteg a gyerekem, behozhatom fotózásra?

Kizárólag akkor, ha az óvónénik beleegyeztek! Nyilván csak azt, aki nem fertőz és jól is érzi magát, mert gyermekkínzást nem vállalunk. Sokszor  pont a beteg gyerek érdeke, hogy ne jöjjön, nehogy összeszedjen még mindenféle nyavalyát.

Kócos a lányom a képeken!

-Igen, valószínűleg már igazgatás után vagyunk. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy ficergősebb lányok frizurája nem bír ki 10 percnél többet, hacsak nem fúj bele édesanya még otthon egy flakon hajlakkot és tűz bele ipari mennyiségű csatot.  Mi igyekszünk a bonyolult frizurás lányokat mindig előre venni fényképezéskor, de így is előfordul, hogy széthullik a hajköltemény. Szerintünk a kócos csajok nagyon cukik, de ha nagyon fontos, hogy rendben legyen a frizura, kérjük készítsenek bukfencálló változatot. Nekünk némi kézzel igazgatást, csat újratűzést leszámítva, nincsenek eszközeink fényképezéskor.


Izzadt a fiam halántéka a képeken!

-Igen, pedig mire a kép készült, már levettük a felesleges ruhadarabokat a gyermekről és pihentettük is. Nem szükséges a hosszúnadrág alá harisnyát, pulcsi/ing alá alsótrikót is adni, 25 fok van az oviban. Ha extrán fázós a gyermek, akkor sincs vész, nevettetjük, kimelegszik :)  Frissítés: idén ki tudja még mi lesz, jöhet a bundabugyi, jégeralsó, ha indokolt.